CHRONO – Intelligent scheduling

CHRONO – Intelligent scheduling

Aplikacija CHRONO je namijenjena kompanijama i preduzetnicima koji imaju direktan kontakt sa klijentima i služi za zakazivanje termina klijenata, praćenje učinaka pojedinih organizacionih jedinica, prikupljanje podataka neophodnih za analizu uspješnosti pojedinih usluga, praćenje prihoda i prodaje po klijentima, kao i upravljanje odnosima sa njima, uz integrisan SMS i email kanal komunikacije.

Aplikacija je visoko prilagodljiva, kako kroz administrativni panel, tako i kroz jednostavno lokalizovanje, odnosno promjene naziva pojedinih opcija. Ona podržava rad u višejezičkom okruženju, gdje svaki korisnik može da izabere željeni jezik, pa je veoma pogodna i za kompanije gdje zaposleni koriste različite jezike.

Za testiranje aplikacije raspoloživa je demo verzija aplikacije. Ako želite da vidite primjer integracije sa web stranicom, kliknite ovdje. Demo verzija aplikacije ima sve funckcionalnosti, osim slanja SMS poruka. Takođe, baza demo verzije aplikacije se resetuje jednom dnevno.

Kredencijali za korišćenje demo verzije su: korisničko ime – testadmin, šifra korisnika – testpwd321.

Ako ste zainteresovani za više detalja, korisničko uputstvo, prezentaciju aplikacije, koje su mogućnosti prilagođenja aplikacije Vašim potrebama, možete nas kontaktirati putem stranice za kontakte.

Promo za aplikaciju

Osnovne informacije o aplikaciji

Društvene mreže
O NAMA

Vobit.me je startup kompanija posvećena razvoju web i mobilnih aplikacija, krojene po potrebama klijenta ili u obliku softvera kao servisa.