Usluge

Razvoj softverskih rješenja

Za Vas i Vaše potrebe razvijamo web i mobilne aplikacije koje imaju za cilj podržati i unaprijediti Vaše poslovanje. Prvi korak u izradi svakog rješenja je upoznavanje sa Vašim procesima, potrebama i podacima. Na osnovu prikupljenih podataka i našeg decenijskog iskustva, u saradnji sa Vama predlažemo najbolje rješenje skrojeno samo za Vas. Naši klijenti učestvuju, zajedno sa nama, u svim fazama izrade softvera, što garantuje upotrebivost i uspješnost Vama skrojenog aplikativnog rješenja.

Naš tim je u potpunosti posvećen Vašem projektu. Bilo da se radi o malim ili velikim projektima, svaki Vaš projekat će imati naš potpuni fokus. Dopustite nama da organizujemo Vaše poslovanje za Vas.


Softver kao serivs (SaaS  – Software as a Service)

Osnova poslovanja naše kompanije je pružanje SaaS usluga. Ovaj pristup je posebno interesantan kompanijama koje ne mogu da ulažu veliki novac u softverska rješenja ili žele brz povraćaj investicije. Softver kao usluga je moderan način isporuke softverskih rješenja u vidu web aplikacije. Velika prednost ovakvog korišćenja softvera je što korisnik nema veliku inicijalnu investiciju, već se softver plaća u vidu mjesečnog zakupa.

Lični softverSoftver kao usluga
Plaća se unaprijedPlaća se mjesečno, po korišćenju
Visoki inicijalni troškoviNiski inicijalni troškovi
Troškovi aplikacije, održavanja, infrastrukture, IT resursiTroškovi pretplate i minimalno angažovanje IT resursa
Duže vrijeme potrebno za konfigurisanje i implementacijuBrza implementacija

Ovakav pristup u cijeni zakupa predviđa plaćanje svih neophodnih licenci, hosting rješenja i ostale dogovorene usluge u kroz mjesečnu zakupninu. Mi naš SaaS softver možemo prilagoditi Vašim potrebama i zahtjevima, uz fleksibilne načine plaćanja. Naša SaaS rješenja su razvijena tako da se lako lokalizuju i jednostavno funkcionišu u više-jezičkom okruženju, ako Vaše poslovanje zahtjeva to.


IT konsalting

Najbolja rješenja su rješenja podržana velikim iskustvom. Naše znanje i iskustvo, kako u IT sektoru, tako i u komercijalnim aktivnostima, analitici, operacijama, stoje Vama na raspolaganju. Iskoristite ih!

Za sve kompanije koje nemaju svoju IT službu, stojimo na raspolaganju da Vam pomognemo u izboru odgovarajućeg softvera, hardvera, licenci, infrastrukture kao i za rješavanje ostalih IT problema i pitanja. Ako su pitanja i sistemi veliki, možemo Vam pomoći kroz naše partnere koji posjeduju višedecenijsko iskustvo u kompleksnim IT rješenjima. Slobodno nas kontaktirajte, tu smo za Vas!


Održavanje hardvera i softvera

Mi smo tu da Vam pojednostavimo! Poslujte potpuno legalno, racionalnizujte svoje troškove, a brigu o Vašem softveru i hardveru prepustite nama. Zajedno ćemo naći najoptimalnije rješenje!

Uz našu instalaciju, obuku i održavanje moći ćete zasnovati svoje poslovanje na open source tehnologijama koje će u potpunosti zadovoljiti potrebe Vašeg poslovanja, potpuno legalno, uz veoma razumne troškove eksploatacije.

Društvene mreže
O NAMA

Vobit.me je startup kompanija posvećena razvoju web i mobilnih aplikacija, krojene po potrebama klijenta ili u obliku softvera kao servisa.